Підтримати

Анонс круглого столу

Громадська організація Центр «Доброчин» запрошує депутатів Чернігівської міської ради, експертів, лідерів ініціативних груп та громадських організацій, політичних партій для участі в круглому столі «Можливості Бюджетного регламенту».

Мета заходу – представити розроблений проект Бюджетного регламенту та обговорити, напрацювати пропозиції для вдосконалення.

Бюджетний регламент – це інструмент, який допомагає упорядкувати процес формування та використання фінансових ресурсів територіальних громад, а також регламентує взаємовідносини між різними учасниками бюджетного процесу.

Регламенти покликані відкрити шлях до демократії участі, що передбачає участь членів територіальної громади в процесах підготовки та ухвалення управлінських рішень, а також контролю за їх виконанням.

Круглий стіл відбудеться 04 лютого 2016 року в залі засідань виконавчого комітету (I поверх) Чернігівської міської ради за адресою: вул. Магістратська 7, м. Чернігів. Початок об 11.00. 

Контактна особа: Наталія Дрозд, Центр “Доброчин”, тел./факс (0462) 67-71-81,  dobrochyn@cn.relc.com

Проект «Бюджетний процес – під контроль громади» реалізується Центром «Доброчин» в рамках програми «Ціна держави», що виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з CASE-Україна за фінансової підтримки Європейської Комісії.