Підтримати

Анонс. Старт Платформи громадської участі у відновленні Бахмацької територіальної громади

14 липня 2023 року в м. Бахмач відбудеться стартова зустріч Платформи громадської участі у відновленні громади.

Участь громади в процесі відновлення має вирішальне значення. Вона стимулює активну участь місцевих жителів та дозволяє їм бути не просто спостерігачами, але й активними учасниками прийняття рішень та реалізації проектів. Залучення громадськості сприяє розширенню перспектив, ідей та внеску, що є критичним для розробки ефективних програм відновлення.

Чернігівська_обл

В рамках ініціативи “Ефективність процесів відновлення та відбудови в Україні через забезпечення участі громадян” в Бахмацькій громаді буде створено “Платформу громадської участі у відновленні територіальної громади”. Це буде простір, де громадськість матиме можливість висловити свої ідеї, впливати на прийняття рішень та співпрацювати з органами місцевого самоврядування. Такий підхід зміцнює відповідальність та впевненість у прийнятих рішеннях.

Громадська організація Центр «Доброчин» запрошує активних громадян, представників громадських організацій та ініціативних груп, волонтерів та всіх зацікавлених взяти участь у зустрічі.

Під час заходу плануємо обговорити та визначити напрямки відновлення громади, які Ви вважаєте пріоритетними та які ми разом можемо адвокатувати.

Захід відбудеться в п’ятницю, 14 липня, початок о 10.00 за адресою вул. Соборності 42, м. Бахмач

Спікери:

  • Олександр Підгорний – експерт проекту, ГО «Чернігівський Центр Прав Людини»
  • Павел Шимко – голова Бахмацької міської ради
  • Представник Посольства Великої Британії, онлайн.

Контактна особа:  Олександр Підгорний, 050 330 14 06, dobrocn@gmail.com

Діяльність проходить завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в рамках проекту «Ефективність процесів відновлення та відбудови в Україні через забезпечення участі громадян», який виконує ГО «Центр Доброчин» у партнерстві з громадськими організаціями «Громадська ініціатива Луганщини», «Фонд розвитку міста Миколаєва», «Чугуївська правозахисна група» та «Причорноморський центр політичних і соціальних досліджень».