Підтримати

Набір на участь у тренінгу для активу ОСНів Ніжинської громади Чернігівської області

Громадська організація Центр «Доброчин» запрошує актив ОСНів, членів вуличкомів, квартальних комітетів та представників інститутів громадянського суспільства Ніжинської територіальної громади Чернігівської області до участі у тренінгу на тему «Нові медіа як спосіб комунікації влада – громада».

На заході Ви дізнаєтесь:

  • Що таке “нові медіа”.
  • Як створити свою сторінку та користуватись соціальними мережами.
  • Які нові можливості для спілкування з громадянами надають нові медіа.
  • Як створити сторінку ОСНу, ініціативній групі чи вуличкому. Який зміст сторінки має бути.
  • Правила комунікації.

Учасники навчаться ефективно  застосовувати інноваційні Інтернет технології – нові медіа – для покращення комунікації між місцевою владою та громадою.

Тренінг відбудеться 05 листопада 2021 року в залі засідань Ніжинської міської ради за адресою, пл. імені Івана Франка, 1, м. Ніжин. Захід буде проводить з дотриманням усіх карантинних норм.

Для можливості участі до 14:00 04 листопада 2021 року заявіть про своє бажання будь-яким зручним для вас способом: лист з вашим контактним номером телефону на електронну адресу Dobrocn@gmail.com або ж дзвінок на номер 0462 67 71 81 або 050 330 14 06.

Критерії відбору для участі:

  • Наявність мотивації сприяти вирішенню актуальних місцевих проблем
  • готовність до застосування отриманих знань та навичок в практичній діяльності.

Всі відібрані учасники отримають повідомлення про участь до 18.00 04 листопада 2021 року.

Матеріал підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в рамках спільної ініціативи «EU4USociety». Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».