Підтримати

Анонс: брифінг «Менська громада: досягнення і виклики»

20 лютого 2019 року об 11.00 відбудеться брифінг «Менська громада: досягнення і виклики»  в прес-центрі «Чиста політика» за адресою м. Чернігів, вул. Полуботка, 6-А.

Сьогодні переважна більшість територіальних громад України знаходяться в процесі налагодження комунікації між громадянами та місцевою владою для забезпечення стабільного і ефективного розвитку громад.  Під час брифінгу спікери розкажуть про практику і досвід Менської громади у налагодження діалогу через використання інструментів місцевої демократії.

Також будемо говорити про основні досягнення та проблеми, які виникають у роботі Менської ОТГ під час забезпечення участі громадян в управлінні громадою. Зокрема,  які механізми вже можна використовувати бажаючим брати участь в житті громади, яка допомога потрібна від громадян, щоб покращити якість надання послуг, тощо.

Учасники:

  • Примаков Геннадій – Менський міський голова
  • Стальніченко Юрій – секретар ради
  • Наталія Дрозд – Центр «Доброчин»
  • Олександр Підгорний – Чернігівський Ресурсний Центр з розвитку місцевої демократії

Запрошуються всі зацікавлені.

Метою проекту «Управління конфліктом в громадах для якісних змін», що здійснюється Центром «Доброчин» за підтримки Програми МФВ «Демократична практика”, є діалог і залучення громадян до участі в проведенні реформ освіти та місцевого самоврядування.