Підтримати

Молодіжна рада Ріпкинської громади згуртовує молодь для взаємодопомоги

 

Молодіжна рада Ріпкинської громади стала переможцем конкурсу міні грантів від ГО «Центр Доброчин» та отримала спортивний і музичний інвентар для проведення активного дозвілля.

10 вересня 2022 року на стадіоні «Колос» відбувся турнір до Дня фізичної культури і спорту України. Учасники змагались у спритності та витривалості з трьох видів спорту: біг естафети 400 метрів, волейбол, футбол.

01 02

Молодіжна рада Ріпкинської громади, яка є організатором змагань, вирішила максимально згуртувати молодих людей через проведення спільних спортивних заходів. Ця потреба була з’ясована в ході проведення опитування серед молоді громади (школи, гуртки). Молодіжний актив зробив висновки, що у Ріпкинській громаді майже не проводяться ніякі спортивні заходи і молодь бажає брати в них участь.  Проведення вільного часу з молоддю є актуальним, задля згуртованості, підтримки один одного, взаємодопомоги та підняття патріотичного духу.

03 04

Молодіжна рада організовує не лише активний відпочинок молоді а й допомагає збирати кошти на потреби ЗСУ.

Уже вкотре ми всі переконуємося, що у Ріпкинській громаді живуть справжні патріоти України, адже обирати здоровий та корисний відпочинок – кращий доказ незалежності та сили.

#молодьрулить #молодьсуперсила #молодіжнарада #чернігівщина #youth #молодь

#Dobrochyn #EED

Діяльність проходить в рамках проекту Центру Доброчин «Розширення можливостей залучення молоді в Чернігівській області», що виконується за фінансової підтримки Європейського фонду за демократію.