Підтримати

Набір на участь у Літній школі для ВПО з Чернігівської, Житомирської та Сумської областей

Громадські організації Чернігівський Центр Прав Людини та Центр «Доброчин» запрошують внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Чернігівської, Житомирської та Сумської областей, до участі в Літній школі, яка  відбудеться 21 – 23 червня 2017 року в м. Чернігові.

Учасники опанують основи планування та здійснення адвокаційних кампаній. Це буде корисним для тих, хто береться захищати свої права і відстоювати інтереси, розуміючи усі складнощі та перепони. Також учасники матимуть змогу підвищити свою компетентність у вирішенні конфліктів та налагодженні ефективної комунікації.

Для того, щоб стати учасником навчання потрібно зареєструватись до 10 червня 2017 року шляхом надсилання ПІБ та контактного телефону на електронну пошту Dobrochyn@cn.relc.com чи pravo@cn.relc.com або зателефонувавши за номерами р.- (0462) 67- 71 – 81, моб. – 050-330-14-06

Деталі та логістика будуть надіслані відібраним учасникам.

До участі буде відібрано 30 осіб з (по 10 осіб з кожної області).

Учасникам забезпечується проживання (іногороднім) і харчування під час заходу, а також відшкодування транспортних витрат.

Гарантуємо цікаве, інтерактивне та корисне спілкування!

Чекаємо на Літній школі!

Діяльність проходить в рамках реалізації науково-дослідницького проекту Бірмінгемського університету, Великобританія, під назвою «Прихована трагедія України: розуміння результатів переміщення населення з постраждалих від війни регіонів країни» (Art and Humanities Research Council PaCCS грант Великобританія).