Підтримати

Городнянська молодь вчилась адвокатувати свої ідеї

22 листопада в місті Городня відбувся тренінг з адвокації для місцевої активної молоді. Це один із заходів проекту «Залучення молоді для ефективного відновлення прикордонних громад», який виконує ГО «Чернігівський Центр Прав Людини».

Під час тренінгу учасники познайомились з азами адвокації, з’ясували як обирати актуальну тему адвокаційної кампанії.

5 4

Практичні кейси стосувались формулювання суті проблеми, в ході практичної роботи було обрано три напрямки, які для молоді є актуальними. Учасники самостійно  визначили «мішені» серед представників влади, які можуть потенційно вплинути на прийняття рішень.

Використовуючи  SMART критерії визначали мету. Молоді люди попрацювали над ідеями прямої дії.

На завершення заходу проаналізували потреби у ресурсах та визначали бюджет кампанії. Активні та позитивні, з великим потенціалом молоді люди – рушійна сила громади.

Нагадаємо, що проект реалізується у Менській, Бахмацькій, Ріпкинській, Городнянській та Добрянській громадах Чернігівської області.

3 2

Діяльність проходить завдяки фінансовій підтримці Чорноморського фонду регіонального співробітництва, який є проєктом Фонду Маршалла Сполучених Штатів, в рамках проекту «Залучення молоді для ефективного відновлення прикордонних громад», який виконує ГО «Чернігівський Центр Прав Людини».